top of page
  • Skribentens bildSally Bazar

Eventflorist med fokus på vem som skall få buketten och vid vilket tillfälle

Uppdaterat: 7 juni 2019


buketter
blomsterbuketter

Blommor berör och förhöjer känslan på er dag eller ert event. Jag vill alltid veta vem buketten är till och hur tillfället ser ut då de skall överlämnas.

Det är sju år sedan jag började att köpa in blommor och testa mig fram att göra buketter som jag sålde i min butik jag hade då. Fick äran att göra dekoren och blommorna till ett stort tre dagars bröllop och efter det har uppdragen rullat vidare. Jag är så himla glad för det!

Det är allt roligt att fånga upp en färg på blommor som knyter samman temat  eller lyfter företagets färgprofil
Rosa rosor till ett företag med rosa profil
22 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page