top of page
  • Skribentens bildSally Bazar

Drömbröllop på Slättens loge och jag fick gör brudbuketten i vitt med ljusblå inslag.

Uppdaterat: 18 juni 2019


Som en dröm. Ett drömpar, ett drömbröllop och ett drömjobb. Ibland får jag det härliga uppdraget att få vara med från förberedelse till dagen D men inte bara det utan även vara med och arbeta på bröllopsdagen. Jag älskar det!

Brudbuketten är väldigt pirrigt att göra. Det är en så tydlig markerande detalj och den måste bara kännas rätt. Buketten måste vara en del att klänningen. Storleken på buketten skall kännas rätt till brudens längd och siluett på klänning. När jag gör brudbuketter brukar jag alltid dubbelkolla i en spegel och jag kan vända och vrida och se så alla vinklar blir fina.113 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page