Webshop
Sök:

23-24 februari
Flea And Tea
sally bazar studio
Ånäsvägen 9

2-3 mars
Utställning Susanne Käer Skog
sally bazar studio
Ånäsvägen 9

19 mars
Nätverksfrukost med Treat and Teach
sally bazar studio
Ånäsvägen 9

Priser i: 
 

Köp och leveransvillkor för www.sallybazar.se

Leveranstid:
Ditt paket skickas inom 1-5 arbetsdagar. Vi reserverar oss för slutförsäljningar. Eftersom vi har en fysik butik kan det vara så att samma vara säljs samtidigt. 

Vi reserverar oss för leveransförseningar. Vid förseningar på grund av att varan inte finns i lager meddelas du som kund alltid så snart som möjligt. Vi vill ju att du ska få din beställda vara så snabbt som möjligt!

Leveranssätt:
Ditt paket skickas med DHL och hämtas från en butik som har DHL-avtal på din ort/stad. Ange ditt mobiltelefon-nummer så får du ett SMS-meddelande. I annat fall kommer det ett mailmeddelande från DHL. Mindre försändelser skickas med Posten till din brevlåda. Alternativt får du hämta ut den hos ditt närmaste postombud.

Paket som inte hämtats ut:
Observera att brev och paket endast ligger hos ditt lokala serviceställe i 14 dagar. Därefter returneras det till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera SEK 300 för paket/varor som inte hämtats ut, för att täcka frakt, returfrakt och hanteringskostnader. Betalning ska ske inom 14 dagar från fakturadatum.

Beställning:
Alla ordrar via www.sallybazar.se anses vara bindande. Har du gjort en beställning av misstag måste du kontakta oss omedelbart.

Fraktavgift:
Fraktavgiften är SEK 49 oavsett hur mycket du handlar för. Gäller för beställningar inom Sverige. Om du kan hämta varorna i butiken, blir fraktavgiften givetvis noll kronor. Vi kan också stå till tjänst med presentinslagning.

Miljö:
För att spara på miljön återanvänder vi emballage i så stor utsträckning som möjligt.

Transportskada:
Om du upptäcker att paketet är transportskadat ska det omedelbart anmälas till utlämningsstället.

Force majore:
Om leverans hindras, försvåras eller försenas på grund av omständighet som ligger utanför vår kontroll har vi rätt att häva ordrar utan påföljd. Reglerna ovan gäller för både privatpersoner, företag och offentlig förvaltning.

Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar och tjänster.

Övrigt:

Falska beställningar polisanmäls. Observera att vi registrerar samtliga IP-adresser och vid urkundsförfalskning eller annat bedrägeri kan adress användas vid polisanmälan.

Dröjsmålsfaktura utgår enligt lagen om dröjsmålsränta. Påminnelseavgift tillkommer med SEK 50 som är godkänt enligt lag.

Sally Bazar AB förbehåller sig rätten att neka köp.

Utebliven betalning efter påminnelse kan hamna hos inkasso och då tillkommer även inkassos avgifter.
sally bazar     ånäsvägen 20  416 67 göteborg     telefon: 031-70 70 950     e-post: info@sallybazar.se copyright © 2009 sallybazar.se