Webshop
Sök:

23-24 februari
Flea And Tea
sally bazar studio
Ånäsvägen 9

2-3 mars
Utställning Susanne Käer Skog
sally bazar studio
Ånäsvägen 9

19 mars
Nätverksfrukost med Treat and Teach
sally bazar studio
Ånäsvägen 9

Priser i: 

Gästlista 

7 september 2013 invigdes sally bazar studio med Therese Hagstedts och Petra Setterbergs releaseparty för nya boken ”Färgglad virkning”. Cirka 300 besökare medverkade till den inspirerande atmosfären och många glada fick sin bok signerad. 

Läs mer: Tipsy Tessiepetrasetterberg.se.


10 september 2013 startade studion om för yoga med kursstart för nybörjare. Så här tyckte Jenny Eklund efter yogapasset: "För alla i Göteborg som emellanåt söker en mindre lokal att hyra för enstaka tillfällen eller par timmar; jag kan verkligen rekommendera Sally Bazar vid Redbergsplatsen. Dessutom en kul butik. Toppen på alla sätt och suveränt bemötande!"

Därefter riggades studion för en bostadsrättsförenings årsmöte. Det får plats femton sittplatser på långbord i vår lokal. Är du intresserad av att hyra? Maila info@sallybazar.se så berättar vi mer.

26 september 2013 var det dags för ännu en bokrelease, nämligen "Vantar för alla årstider" av Clara Falk och Kamilla Svanlund. Medverkade gjorde även Petra, Magasin Duett, med garnkit till den fina boken. Intresset för boken överträffade alla förväntningar och många ville ha signerade exemplar. Grattis! säger vi på sally bazar, och lycka till med nästa bok! 

Läs mer: Clara stickarMagasin Duett.


13-14 oktober 2013 hade Liza LoveArt & design vernissage i studion. Liza LoveArt & design har sammanfattat eventet så här. 

Läs mer på Facebook.


4 november 2013 presenterade Ann-Katrine Engström sin barnbok "Mamman och Fröet" i sally bazar studio. Det var tredje bokreleasepartyt på åtta veckor i studion! Mediaintresset var stort och vi på sally bazar är jätteglada över att studion fungerar för nischade och intressanta bokreleaser! 

Läs mer på Mynewsdesk.


14 november 2013 var det dags för Pettifor Picture barnfotoevent med fotograf Alexandra Nilo Pettifor. Alexandra var i studion hela dagen för att fotografera barn och hade händerna fulla. 

Läs mer om Barnfotografering i studion.


Efter det har studion hunnit vara scen för bland annat en fin fotoutställning med far och dotter Heiefort, en tavel- och möbelutställning med Anna Carlsson och Daniel Randau, ett stort antal kransbindar-mys-aftnar, märkesutförsäljningar, och slutligen plats för lite tyngre diskussionsämnen såsom "Utveckla ditt föräldraskap" med Maria Ek, och ett mycket viktigt pyssel-kalas! Vem var det som fyllde år? Grattis...! 

Se fotoutsällningenens video. Läs mer om fotoutsällningen på facebook. Läs mer om Kransbindarmys på facebook. Läs mer om pyssel-kalaset på facebook.
sally bazar     ånäsvägen 20  416 67 göteborg     telefon: 031-70 70 950     e-post: info@sallybazar.se copyright © 2009 sallybazar.se