Webshop
Sök:

23-24 februari
Flea And Tea
sally bazar studio
Ånäsvägen 9

2-3 mars
Utställning Susanne Käer Skog
sally bazar studio
Ånäsvägen 9

19 mars
Nätverksfrukost med Treat and Teach
sally bazar studio
Ånäsvägen 9

Priser i: 


Den perfekta kvällen

Vi försöker ge bröllop och festligheter den där lilla extra touchen. Det kan handla om bordsdekorationer eller idéer för hela events. Med passion och kärlek för färg och form. Skapar vi miljöer, detaljer, rum och presenter som ni inte glömmer! Bilderna ovan är från en tre dagars bröllopsfest på Ystad Saltsjöbad.
Foto: Petra Setterberg


 

Brudbukett...

Lycka är att få vara med på ett litet hörn på den stora dagen! Foto: Therese Hagstedt 

Forever Living 2016 – marockanskt tema

Många sköna sittplatser i partyloungen på Forever Living Scandinavias sommarfest. Tack för en riktigt drömdekor- och blomsterjobb! Roligt att få vara en liten del i ett gigantiskt event! Och roligt att se 3500 gäster mingla och mysa sig i en vacker slottspark.Åre Sweden 2016

Ett uppdrag jag sent skall glömma!

Ett möte mellan en ideell passionerad järnvägsförening och den spetsade eventvärlden, med en kund med internationella gäster och vana vid en hög nivå.

Förfina, förbättra, lägga till och dra ifrån. Härligt att se slutresultatet när alla duktiga på sin sak jobbar tillsammans. Underbart att höra att de 100 gästerna hade en oförglömlig resa till Åre och tillbaka.Forever Living 2016 – glamrock

sally bazar maxar er dukning och gör er fest festligare! Jag handplockar detaljer efter ert tema och budget. Detaljer som gör att gästen gör den bästa festen. Detaljer som lockar fram samtal, skratt och kul bilder. En fest där gästen känner att ni gjort det lilla extra! Ett event man minns! ❤ Tack @foreverscandinaviahq för fint uppdrag! 2200 gäster på Svenska Mässan med tema glamrock.
IKEA katalogen 2016

En bestickklänning till lanseringen av nya IKEA katalogen 2016 – i år med inriktning på mat.
Tusen och en natt – privat fest 2015

Privatfest på en kunds terrass. Kameler, magdansare och eldslukare förgyllde festen.
SHINE – 4goodkväll Göteborg 2015

I maj 2015 fick sally bazar förtroendet att göra scendekoren till "Shine"-kvällen på Lorensbergsteatern.

"Vi på 4good brinner för att du ska lysa starkare och visa hela ditt glimrande jag – utan att du själv eller någon annan håller dig tillbaka! Kom och inspireras ..."
Forever Living 2015 – Las Vegas

Forever Livings event för 1500 gäster i Svenska Mässans kongresshall, januari 2015. Tema Las Vegas!Golfbilderna kommer från barngolfen.nu.

Barngolfen 2012, 2013 och 2014

sally bazar stod för bordsdekorationerna till Barngolfen 2012, 2013 och 2014 – tack för att ni tyckte om dem! Barngolfen är en välgörenhetsgala där pengarna går till Drottning Silvias Barnsjukhus. Golftävlingen var på Hills Golfklubb. Festen var i bankettsalen på Elite Aveyn. 

Golftävlingen, som är Sveriges största välgörenhetsgolftävling, arrangeras av Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Barngolfen har tidigare gjort projekt som läkande trädgårdar, sjukhusclowner, musikterapi och syskonstödjare möjliga.

2013 slog Barngolfen rekord i insamlade pengar  1,5 miljoner kronor. Pengarna var öronmärkta för att finansiera fler ”läkande djungelrum” på sjukhuset – rum som är specialdesignade för att skapa en trygg och lugnande miljö för både barn och föräldrar som vistas på sjukhuset.

2014 var det dags för ett nytt rekord  hela 2,2 miljoner kronor samlades in.
Dekoruppdrag Svenska Mässan 2013

sally bazars dekorjobb för Relevent och för Svenska Mässan i Göteborg. I silver. Härligt att höra att kvällen var lyckad!Melodifestivalen i Göteborg 2012

Vi gjorde dukningen och bordsdekorationerna till Melodifestivalens förfest på konstmuseet i Göteborg 2012. Ett intensivt och spännande uppdrag!sally bazar     ånäsvägen 20  416 67 göteborg     telefon: 031-70 70 950     e-post: info@sallybazar.se copyright © 2009 sallybazar.se